Széchenyi 2020
Kérdése van? Telefon: +36 1 445-2615 E-mail: info@eflotta.com w Bejelentkezés

Eflotta Agro

Eflotta AgroEflotta Agro szolgáltatásunkat kifejezetten a mezőgazdasági járműkövetéshez fejlesztettük, gazdálkodó partnereink visszajelzései és saját tapasztalataink alapján. Az agrárium különleges igényeket támaszt a járműkövető szolgáltatásokkal szemben, melynek a hagyományos nyomkövető rendszerek felépítésükből adódóan nem tudnak megfelelni.

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az erőgépek követésén túl a használt munkagépekre és a munkafolyamatokra, valamint az gépkezelőkre vonatkozóan is széleskörű információkat tudjunk nyújtani partnereinknek. Az Eflotta Agro kiemelten kezeli a táblák gyors és egyszerű rögzítését, azok blokkokba fűzését, így a gazdálkodási év során keletkező teljesítmény adatok áttekintése kényelmes és gyors.

Az elérhető elemzésekben egyértelműen elkülöníthetők a ráfordítások megművelt területek, erő és munkagépek, munkafolyamatok szerint.

 

Eflotta Agro

 

 

Az Eflotta Agro előnyei, funkciói

 

  • Egyedi földterületek egyszerű rögzítése, blokkok, parcellák
  • Többszintű, szűrhető táblakimutatás
  • Szervízmodul a tervezhető karbantartáshoz
  • Munkaidő kimutatások, egyedi intervallumokkal
  • Munkagépek, eszközök kezelése
  • Működési paraméterek pontos követése (CAN adatok)
  • Többféle megoldás az üzemanyag kontrollra
  • Riasztások visszaélések, hosszú üresjáratok esetére
  • Könnyen módosítható lekérdezések, akár automatikusan
  • 400 napig elérhető adatok a webes felületen

 

Eflotta értékesítéssel kapcsolatban keressen minket a +36 20 231 1005 telefonszámon, vagy keresse viszonteladónk gépértékesítőinél:

Magtár Kft.Agrotec GroupAgroker Nyíregyháza

Referenciáink

  • Hogy miért volt jó választás az eflotta? Mert a felület áttekinthető, a lekérdezések egyértelműek és gyorsak, olyan információ nyerhető a rendszerből, ami érdemben és közvetlenül járul hozzá vezetői döntések meghozatalához. Hogy fejleszthetőek a lekérdezések melyek keretében egyedi igényeinknek megfelelően kérdezhetjük le a teljes flottánkkal kapcsolatos, számunkra fontos információkat amely információkat egy felületen lehet ellenőrizni, vizsgálni, azokból következtetéseket levonni. Kézzelfogható eredményt értünk el gázolajmegtakarítás illetve a munka hatékonyságának javítása terén. Kiválóan és a légifotós térképen szemléletesen lehet feltüntetni az érintett táblákat, melyen könnyen áttekinthető, hogy hol, milyen munkát végeznek az egyes gépek. Nagyon praktikusak a lekérdezések, pár kattintás és látom, hogy mi volt az adott gép napi, heti vagy bármilyen általam kiválasztott idősáv munka/terület teljesítménye. A menetlevélből a fogyasztási adatok láthatóak azonnal. Hasznos számomra a megállások, parkolások pontos feltüntetése, regisztrálása. Nem is beszélve az esetleges üzemanyag kivételekről, azok helyeikről. Összefoglalva, az Eflotta rendszere, szolgáltatása működik, hozzájárul ahhoz, hogy napjainkban a nem kevés kihívás ellenére a mezőgazdálkodást hatékonyabbá teszi, valamint a tulajdonosi érdekérvényesítést a legmagasabb fokon szolgálja.

    Dr. Forgács Barnabás igazgató, címzetes egyetemi docens
    Agrárgazdaság Kft.
  • Az Eflotta egyszerűen kezelhető, logikus felépítésű rendszere lehetővé teszi gépeink valós idejű nyomkövetését. Ez vagyonvédelmi hatékonysága mellett, kampány időszakban nagyban segíti a munkaszervezéssel kapcsolatos döntéshozatalt is. Az élő követésen felül számtalan lekérdezési opció is rendelkezésünkre áll, amikkel akár visszamenőleg is ellenőrizhetjük a munkavégzés minőségét és mennyiségét. A funkciók folyamatosan bővülnek a felhasználói igényeknek és visszajelzéseknek megfelelően. Nincs erőforrás igényes kliens szoftver, a rendszer webes felülete akár mobil böngészőből is elérhető. A szerviz csapat felkészült, precíz és gyors munkát végez. A beszerelt eszközök nem igényelnek hosszas kalibrációt, szükség esetén akár a határban is megvalósítható a szerelés. Így időt és energiát spórolnak nekünk. Elmondhatom, hogy az Eflotta mind a szolgáltatás minőségében, mind a partnerközpontú hozzáállásban élen jár.

    Bánfi Mihály, belső ellenőr
    Gödöllői Tangazdaság Zrt.
  • A webes felület jól áttekinthető, személyre szabható, a lekérdezések gyorsaságát szinte csak a webböngésző tulajdonságai határozzák meg. Erőgépeink száma  meghaladta a 300-at, így nagy segítséget jelent az üzemórákhoz rendelt szervízriasztások pontossága. Bérgépeink láthatóságát partnereink számára is elérhetővé tesszük, melyben szintén minden segítséget megkapunk az Eflottás fiúktól.

    Tóth Zoltán műszaki vezető
    Manax Kft.
  • A flottakövető rendszer segít a munkaszervezésben ,folyamatosan látjuk, hogyan állnak a munkák. Mivel viszonylag kicsi az üzemanyag tároló kapacitásunk,a beépített szondák segítségével követhető az üzemanyag fogyása és kalkulálható a rendelés. Ennek természetesen visszatartó ereje is van az esetleges üzemanyaggal kapcsolatos visszaéléseknél. 
    Rengeteg információ nyerhető ki,amelyek felhasználásával optimalizálhatjuk a növénytermesztési munkánkat.

    Kiss János, gépészeti vezető
    Agrár-Béta Kft.

Próbálja ki rendszerünket!

Ingyenes demo

Örömmel küldünk Önnek egy bemutatkozó hozzáférést rendszerünkhöz az alábbi adatok megadása után.


Miután belép járműkövető rendszerünkbe, néhány perc után világos lesz a különbség Önnek is.

Demo hozzáférés igénylése

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, írjon nekünk e-mailt vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.