Széchenyi 2020
Kérdése van? Telefon: +36 1 445-2615 E-mail: info@eflotta.com w Bejelentkezés

Eflotta Agro

Eflotta AgroEflotta Agro szolgáltatásunkat kifejezetten a mezőgazdasági járműkövetéshez fejlesztettük, gazdálkodó partnereink visszajelzései és saját tapasztalataink alapján. Az agrárium különleges igényeket támaszt a járműkövető szolgáltatásokkal szemben, melynek a hagyományos nyomkövető rendszerek felépítésükből adódóan nem tudnak megfelelni.

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az erőgépek követésén túl a használt munkagépekre és a munkafolyamatokra, valamint az gépkezelőkre vonatkozóan is széleskörű információkat tudjunk nyújtani partnereinknek. Az Eflotta Agro kiemelten kezeli a táblák gyors és egyszerű rögzítését, azok blokkokba fűzését, így a gazdálkodási év során keletkező teljesítmény adatok áttekintése kényelmes és gyors.

Az elérhető elemzésekben egyértelműen elkülöníthetők a ráfordítások megművelt területek, erő és munkagépek, munkafolyamatok szerint.

 

Eflotta Agro

 

 

Az Eflotta Agro előnyei, funkciói

 

 • Egyedi földterületek egyszerű rögzítése, blokkok, parcellák
 • Többszintű, szűrhető táblakimutatás
 • Szervízmodul a tervezhető karbantartáshoz
 • Munkaidő kimutatások, egyedi intervallumokkal
 • Munkagépek, eszközök kezelése
 • Működési paraméterek pontos követése (CAN adatok)
 • Többféle megoldás az üzemanyag kontrollra
 • Riasztások visszaélések, hosszú üresjáratok esetére
 • Könnyen módosítható lekérdezések, akár automatikusan
 • 400 napig elérhető adatok a webes felületen

 

Eflotta értékesítéssel kapcsolatban keressen minket a +36 20 231 1005 telefonszámon, vagy keresse viszonteladónk gépértékesítőinél:

Magtár Kft.Agrotec GroupAgroker Nyíregyháza

Referenciáink

 • A flottakövető rendszer segít a munkaszervezésben ,folyamatosan látjuk, hogyan állnak a munkák. Mivel viszonylag kicsi az üzemanyag tároló kapacitásunk,a beépített szondák segítségével követhető az üzemanyag fogyása és kalkulálható a rendelés. Ennek természetesen visszatartó ereje is van az esetleges üzemanyaggal kapcsolatos visszaéléseknél. 
  Rengeteg információ nyerhető ki,amelyek felhasználásával optimalizálhatjuk a növénytermesztési munkánkat.

  Kiss János, gépészeti vezető
  Agrár-Béta Kft.
 • Az Eflotta egyszerűen kezelhető, logikus felépítésű rendszere lehetővé teszi gépeink valós idejű nyomkövetését. Ez vagyonvédelmi hatékonysága mellett, kampány időszakban nagyban segíti a munkaszervezéssel kapcsolatos döntéshozatalt is. Az élő követésen felül számtalan lekérdezési opció is rendelkezésünkre áll, amikkel akár visszamenőleg is ellenőrizhetjük a munkavégzés minőségét és mennyiségét. A funkciók folyamatosan bővülnek a felhasználói igényeknek és visszajelzéseknek megfelelően. Nincs erőforrás igényes kliens szoftver, a rendszer webes felülete akár mobil böngészőből is elérhető. A szerviz csapat felkészült, precíz és gyors munkát végez. A beszerelt eszközök nem igényelnek hosszas kalibrációt, szükség esetén akár a határban is megvalósítható a szerelés. Így időt és energiát spórolnak nekünk. Elmondhatom, hogy az Eflotta mind a szolgáltatás minőségében, mind a partnerközpontú hozzáállásban élen jár.

  Bánfi Mihály, belső ellenőr
  Gödöllői Tangazdaság Zrt.
 • A webes felület jól áttekinthető, személyre szabható, a lekérdezések gyorsaságát szinte csak a webböngésző tulajdonságai határozzák meg. Erőgépeink száma  meghaladta a 300-at, így nagy segítséget jelent az üzemórákhoz rendelt szervízriasztások pontossága. Bérgépeink láthatóságát partnereink számára is elérhetővé tesszük, melyben szintén minden segítséget megkapunk az Eflottás fiúktól.

  Tóth Zoltán műszaki vezető
  Manax Kft.
 • Hogy miért volt jó választás az eflotta? Mert a felület áttekinthető, a lekérdezések egyértelműek és gyorsak, olyan információ nyerhető a rendszerből, ami érdemben és közvetlenül járul hozzá vezetői döntések meghozatalához. Hogy fejleszthetőek a lekérdezések melyek keretében egyedi igényeinknek megfelelően kérdezhetjük le a teljes flottánkkal kapcsolatos, számunkra fontos információkat amely információkat egy felületen lehet ellenőrizni, vizsgálni, azokból következtetéseket levonni. Kézzelfogható eredményt értünk el gázolajmegtakarítás illetve a munka hatékonyságának javítása terén. Kiválóan és a légifotós térképen szemléletesen lehet feltüntetni az érintett táblákat, melyen könnyen áttekinthető, hogy hol, milyen munkát végeznek az egyes gépek. Nagyon praktikusak a lekérdezések, pár kattintás és látom, hogy mi volt az adott gép napi, heti vagy bármilyen általam kiválasztott idősáv munka/terület teljesítménye. A menetlevélből a fogyasztási adatok láthatóak azonnal. Hasznos számomra a megállások, parkolások pontos feltüntetése, regisztrálása. Nem is beszélve az esetleges üzemanyag kivételekről, azok helyeikről. Összefoglalva, az Eflotta rendszere, szolgáltatása működik, hozzájárul ahhoz, hogy napjainkban a nem kevés kihívás ellenére a mezőgazdálkodást hatékonyabbá teszi, valamint a tulajdonosi érdekérvényesítést a legmagasabb fokon szolgálja.

  Dr. Forgács Barnabás igazgató, címzetes egyetemi docens
  Agrárgazdaság Kft.

Próbálja ki rendszerünket!

Ingyenes demo

Örömmel küldünk Önnek egy bemutatkozó hozzáférést rendszerünkhöz az alábbi adatok megadása után.


Miután belép járműkövető rendszerünkbe, néhány perc után világos lesz a különbség Önnek is.

Demo hozzáférés igénylése

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, írjon nekünk e-mailt vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.