Széchenyi 2020
Kérdése van? Telefon: +36 1 445-2615 E-mail: info@eflotta.com w Bejelentkezés

Megújult funkció: Lokátor

 Ezzel a népszerű funkcióval harmadik fél részére adható hozzáférés a járművek helyzetének térképes megjelenítéséhez.

A felhasználók által egyszerűen beállítható, hogy mely járművünket milyen időintervallumban szeretnénk megmutatni.

Ezzel a népszerű funkcióval hozzáférés adható harmadik fél részére a járművek helyzetének térképes megjelenítésére. A felhasználók által egyszerűen beállítható, hogy mely járművünket milyen időintervallumban szeretnénk megmutatni partnerünknek vagy ügyfelünknek. Ez az alkalmazás kiválóan használható csomag vagy áruszállítással foglalkozó vállalkozásknál vagy akár munkagépes környezetben, ahol a megbízó folyamatosan nyomon követheti a munkavégzést. Bármely fenti esetben is használjuk, kiváló eszköz ez a bizalom építésére és mindenképpen növeli az ügyfél elégedettségét. A hozzáférés átadása egy egyszerű link, URL formájában történik, az elküldés előtt beállíthatjuk a járműveket, a megjelenítendő pontokat és területeket, valamint eldönthetjük, hogy meddig éljen a hozzáférés és kívánunk-e hozzáférést adni a járművek múltbeli útjaihoz is. A szélesebb körű felhasználás érdekében az elkészült link weboldalba is könnyen beilleszthető, így még több hasznosítási lehetőséget ad partnereink kezébe.

 

Referenciáink

 • A borászatokra is igaz, hogy a hatékony működéshez elengedhetetlen a gépek rendeltetésszerű alkalmazása. Az Eflotta GPS nyomkövető rendszer segítségével kontroll alatt tudom tartani a munkafolyamatokat és azt végző munkagépeket, ezáltal időt és költséget sikerült megtakarítanom. Ma már elképzelni sem tudom a mindennapi munkaszervezésünket a rendszer nélkül.

  Nagy Roland, szőlészeti és gépészeti vezető
  Csányi Pincészet Zrt.
 • A felület áttekinthető, a lekérdezések egyértelműek és gyorsak, olyan információ nyerhető a rendszerből, ami érdemben és közvetlenül járul hozzá vezetői döntések meghozatalához. Hogy fejleszthetőek a lekérdezések melyek keretében egyedi igényeinknek megfelelően kérdezhetjük le a teljes flottánkkal kapcsolatos, számunkra fontos információkat amely információkat egy felületen lehet ellenőrizni, vizsgálni, azokból következtetéseket levonni.

   

  Dr. Forgács Barnabás igazgató, címzetes egyetemi docens
  Agrárgazdaság Kft.
 • Az Eflotta hozzáértő, rugalmas és felhasználóbarát csapat. Praktikus és érthető a felület kezelése, mindenkinek ajánlom, aki GPS nyomkövető rendszerek beszerzésén gondolkodik.

  Dinesz Attila, fuvarozási igazgató
  Schenker Kft.
 • Az Eflotta Járműkövetés csapata rugalmas és minőségi szolgáltatással támogatja flottánk üzemeltetését. A rendszer bevezetésétől kezdve minden támogatást megkapunk a napi használathoz és az extra kérések sem jelentenek problémát. Az alapszolgáltatásokon túl egyedi alkalmazásfejlesztésben is számíthatunk rájuk, a projekt az elképzeléseinknek megfelelően valósult meg.
  Összességében teljes mértékben elégedettek vagyunk a nyújtott szolgáltatásokkal.

  Antolik Zsolt osztályvezető
  Raiffeisen Bank Zrt.
 • A webes felület jól áttekinthető, személyre szabható, a lekérdezések gyorsaságát szinte csak a webböngésző tulajdonságai határozzák meg. Erőgépeink száma  meghaladta a 300-at, így nagy segítséget jelent az üzemórákhoz rendelt szervízriasztások pontossága. Bérgépeink láthatóságát partnereink számára is elérhetővé tesszük, melyben szintén minden segítséget megkapunk az Eflottás fiúktól.

  Tóth Zoltán műszaki vezető
  Manax Kft.

Próbálja ki rendszerünket!

Ingyenes demo

Örömmel küldünk Önnek egy bemutatkozó hozzáférést rendszerünkhöz az alábbi adatok megadása után.


Miután belép járműkövető rendszerünkbe, néhány perc után világos lesz a különbség Önnek is.

Demo hozzáférés igénylése

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, írjon nekünk e-mailt vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.