Széchenyi 2020
Kérdése van? Telefon: +36 1 445-2615 E-mail: info@eflotta.com w Bejelentkezés

Milyen megtakarításra számíthatnak ügyfeleink?

Egy ilyen rendszer segítségével komoly költségcsökkentést, az üzemanyag felhasználás mérséklését, az alkalmazottak produktivitásának növekedését és számtalan hatékonyságjavító lehetőséget kapunk.

A közvetlen eredményeken túl a rendszer bevezetése segítséget nyújt az adminisztráció és elszámolás területén, hiszen a papíralapú jelentések helyett digitális kimutatásokkal támogatja az irodai munkát is.
Amelyik cég a járműveit a napi üzletmenete részeként használja, szinte biztosan profitál egy minőségi flottamenedzsment rendszer bevezetéséből. Az Aberdeen Group (nemzetközi kutató vállalat, a technológia üzleti hatásait vizsgálják) egy közelmúltban készített tanulmánya szerint a felszerelt járművek esetében átlagosan 23%­al nőtt a produktivitás. Ez majdnem napi plusz két óra munkaidőt jelent, heti szinten pedig több mint egy teljes napot. Ugyanebben a tanulmányban 10%­-os túlóracsökkenésről és átlagosan 14%­-os üzemanyag­megtakarításról számolnak be. Saját, hazai tapasztalataink akár ennél is nagyobb fogyasztáscsökkenést és az üzemanyaggal kapcsolatos visszaélések megszűnését mutatják. A fentiek alapján nem nehéz eldönteni azt, kinek is van szüksége ilyen szolgáltatásra. A kérdés sokkal inkább az lehet, hogy ki engedheti meg magának, hogy ne használjon GPS járműkövető rendszert?

Referenciáink

 • A felület áttekinthető, a lekérdezések egyértelműek és gyorsak, olyan információ nyerhető a rendszerből, ami érdemben és közvetlenül járul hozzá vezetői döntések meghozatalához. Hogy fejleszthetőek a lekérdezések melyek keretében egyedi igényeinknek megfelelően kérdezhetjük le a teljes flottánkkal kapcsolatos, számunkra fontos információkat amely információkat egy felületen lehet ellenőrizni, vizsgálni, azokból következtetéseket levonni.

   

  Dr. Forgács Barnabás igazgató, címzetes egyetemi docens
  Agrárgazdaság Kft.
 • A webes felület jól áttekinthető, személyre szabható, a lekérdezések gyorsaságát szinte csak a webböngésző tulajdonságai határozzák meg. Erőgépeink száma  meghaladta a 300-at, így nagy segítséget jelent az üzemórákhoz rendelt szervízriasztások pontossága. Bérgépeink láthatóságát partnereink számára is elérhetővé tesszük, melyben szintén minden segítséget megkapunk az Eflottás fiúktól.

  Tóth Zoltán műszaki vezető
  Manax Kft.
 • Az Eflotta hozzáértő, rugalmas és felhasználóbarát csapat. Praktikus és érthető a felület kezelése, mindenkinek ajánlom, aki GPS nyomkövető rendszerek beszerzésén gondolkodik.

  Dinesz Attila, fuvarozási igazgató
  Schenker Kft.
 • A borászatokra is igaz, hogy a hatékony működéshez elengedhetetlen a gépek rendeltetésszerű alkalmazása. Az Eflotta GPS nyomkövető rendszer segítségével kontroll alatt tudom tartani a munkafolyamatokat és azt végző munkagépeket, ezáltal időt és költséget sikerült megtakarítanom. Ma már elképzelni sem tudom a mindennapi munkaszervezésünket a rendszer nélkül.

  Nagy Roland, szőlészeti és gépészeti vezető
  Csányi Pincészet Zrt.
 • Az Eflotta Járműkövetés csapata rugalmas és minőségi szolgáltatással támogatja flottánk üzemeltetését. A rendszer bevezetésétől kezdve minden támogatást megkapunk a napi használathoz és az extra kérések sem jelentenek problémát. Az alapszolgáltatásokon túl egyedi alkalmazásfejlesztésben is számíthatunk rájuk, a projekt az elképzeléseinknek megfelelően valósult meg.
  Összességében teljes mértékben elégedettek vagyunk a nyújtott szolgáltatásokkal.

  Antolik Zsolt osztályvezető
  Raiffeisen Bank Zrt.

Próbálja ki rendszerünket!

Ingyenes demo

Örömmel küldünk Önnek egy bemutatkozó hozzáférést rendszerünkhöz az alábbi adatok megadása után.


Miután belép járműkövető rendszerünkbe, néhány perc után világos lesz a különbség Önnek is.

Demo hozzáférés igénylése

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, írjon nekünk e-mailt vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.