Széchenyi 2020
Kérdése van? Telefon: +36 1 445-2615 E-mail: info@eflotta.com w Bejelentkezés

Rólunk

Létrehoztunk egy olyan járműkövetési rendszert, ami valóban lefedi a magyar piac igényeit. Ami azt adja, amire a hazai cégeknek, vállalkozóknak szüksége van. Se többet, se kevesebbet. A célunk az volt, hogy egy felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető szoftvert vezessünk be itthon, amely automatizmusokkal és széles körű testreszabhatósággal teszi hatékonyabbá a munkát. A jól működő rendszer mellé pedig kiemelkedően jó ügyféltámogatást és személyes kapcsolatot biztosítunk. Ez hiányzott ugyanis a hazai piacról.

 

Eflotta

 

Nem volt egyszerű – persze tudtuk, hogy ha egyszerű lenne, mindenki így csinálná. Van köztünk marketinges, mérnök és technikus szakember is, tizenéves tapasztalattal. Sokféle szemléletet és módszert hoztunk magunkkal, ami rengeteget segített abban, hogy egy valóban működő rendszert tudjunk kidolgozni. A hangsúlyt a folyamatos fejlesztésre, az iparágspecifikus megoldásokra helyeztük. Nem „garázsfelszereléseket” használunk, hanem rendkívül megbízható, nagy teljesítményű ipari berendezéseket. Mindig az újat, előremutatót, innovatívat keressük – talán mindezeknek köszönhető, hogy az elmúlt 6 évben folyamatos volt a növekedésünk.



És ami talán a legfontosabb: az Eflotta nem engedi el az ügyfelei kezét. A folyamatos ügyféltámogatás nálunk nem csak hangzatos ígéret, hanem munkánk kulcsfontosságú része: rendszeresen elkészítjük a szükséges jelentéseket, időről-időre testre szabjuk a szoftvereket és segítünk felkutatni az új megtakarítási lehetőségeket.

Ha Ön is teljes rálátást szeretne flottájára, keressen minket bátran!

 

Az Eflotta munkatársai

Kékesdi Gergely

Kékesdi Gergelyügyvezető

Multis közegben kezdte, megjárta a KKV szektort, de egy saját vállalkozásig meg sem állt. Szemléletét és végzettségét tekintve Gergely képviseli a csapat bölcsésztengelyét és marketing-részlegét, és az olyan ügyvezetői feladatok is hozzá futnak be, mint a pénzügyek, vagy szerződések kezelése.

Figus András

Figus András értékesítési vezető

Igazi veteránnak számít a járműkövetésben – azóta foglalkozik ezzel, mióta ez a technológia elérhető. András felel azért, hogy ügyfeleink, partnereink soha ne érezzék elhanyagolva magukat, de az ő feladatai közé tartozik az ajánlatok kezelése és az ügyintézés is.

Pillér-Nagy Viktor

Pillér-Nagy Viktorműszaki vezető

Miután megszerezte közlekedésmérnöki diplomáját, azonnal belevetette magát a járműkövetés területébe. Műszaki vezetőként mára a legfőbb feladata a szoftverek, eszközök folyamatos fejlesztése, így Viktornak köszönhetjük, hogy mindig egy lépéssel mások előtt járunk.

 

 

Próbálja ki rendszerünket!

Ingyenes demo

Örömmel küldünk Önnek egy bemutatkozó hozzáférést rendszerünkhöz az alábbi adatok megadása után.


Miután belép járműkövető rendszerünkbe, néhány perc után világos lesz a különbség Önnek is.

Demo hozzáférés igénylése

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, írjon nekünk e-mailt vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.